Η THERMOGRAFICA Επίσημος Διανεμητής της MITSUBISHI για το χώρο της Υγείας

Καταχώρηση 2015/05/26

Η εταιρεία THERMOGRAFICA HELLAS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Mitsubishi Electric.  Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η εταιρεία  THERMOGRAFICA ορίζεται ως ο Εξουσιοδοτημένος Διανεμητής των προϊόντων της Mitsubishi Electric για Ιατρική χρήση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η εταιρεία THERMOGRAFICA HELLAS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Mitsubishi Electric.  Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η εταιρεία  THERMOGRAFICA ορίζεται ως ο Εξουσιοδοτημένος Διανεμητής των προϊόντων της Mitsubishi Electric για Ιατρική χρήση στην Ελλάδα και την Κύπρο.  Η συνεργασία μεταξύ Mitsubishi και THERMOGRAFICA αφορά στο σύνολο των προϊόντων της Mitsubishi για τον ιατρικό χώρο και περιλαμβάνει τόσο τους εξειδικευμένους έγχρωμους και ασπρόμαυρους εκτυπωτές της Mitsubishi όσο και τα αναλώσιμα των εκτυπωτών αυτών (φωτογραφικό χαρτί σε ρολό και φύλλα). Τα προϊόντα αυτά φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που απαιτούνται από τους διεθνείς οργανισμούς για προϊόντα ιατρικής χρήσης

Η Mitsubishi Electric είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ψηφιακής φωτογραφικής εκτύπωσης με εξειδικευμένα προϊόντα για τον τομέα της ιατρικής απεικόνισης.

Η THEMOGRAFICA HELLAS, με 40+ έτη δραστηριοποίησης στον ιατρικό χώρο με εξειδίκευση στον τομέα των εκτυπωτών και αναλωσίμων για ιατρική χρήση, αισιοδοξεί πως η συνεργασία της με την Mitsubishi Electric θα δημιουργήσει μία νέα δυναμική στην αγορά και θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των εταιρειών ιατρικών απεικονιστικών συστημάτων αλλά και των μονάδων υγείας με κορυφαία προϊόντα εκτύπωσης ιατρικών εικόνων.

Στο εταιρικό μας website www.thermografica.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερα στοιχεία για τα προϊόντα και τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία μας για τον τομέα της ιατρικής απεικόνισης αλλά και για το σύνολο των προϊόντων μας.

UA-40574117-1